vegan-junk-food-bar-thedailygreen
Via: Vegan Junk Food Bar

Vegan Junk food Bar opent ook zijn deuren in Rotterdam!

Je kent het wel, ben je net even lekker aan het winkelen dan krijg je een onweerstaanbare trek in een heerlijke burger. Om dan je trek even te stillen is lastig, zeker als je wordt omringd door verschillende eetgelegenheden. Om dan toch een verantwoordelijke snack naar binnen te werken kan een hele uitdaging zijn, maar in Rotterdam heeft men nu ook het licht gezien. In navolging van Amsterdam kan je ook in 010 heerlijk ‘fout’ gaan snacken zonder er een schuldgevoel aan over te houden. De Vegan Junk Food Bar komt namelijk naar Rotterdam deze zomer.

Lekker plantaardig snacken in Rotterdam

In Amsterdam is het ondertussen al een ingeburgerd concept. Lekkere burgers snacken die volledig plantaardig zijn. Zo wordt het lekker eenvoudig om je te goed te doen aan alles wat lekker is terwijl het toch gezond is.

Bij de Vegan Junk Food Bar noemen ze het dan ook liever ‘plant based comfort food. Daar zit natuurlijk wat in. Het is ook inderdaad ‘comfort food’. Zo tref je een gezonde variatie aan van de bekende ‘kapsolon’ (vegan kapsalon), een plantaardige shoarma en een serie veganistische burgers.

Lees ook: Veganific: dating op niveau voor vega-minded singles!

Na Amsterdan verovert de vegan junkfood ook de havenstad

Na het succes van de formule in Amsterdam was het eigenlijk een kwestie van tijd voor we ook in Rotterdam de Vegan Junk Food Bar konden aantreffen. Met vier locaties in Amsterdam is nu voldoende ervaring opgedaan om het concept naar andere steden te exporteren. Gelukkig hoef je als vegan foodie niet lang te wachten, deze zomer opent de Rotterdamse locatie haar deuren voor het eerst.

Lees ook: Dit zijn de 3 moeilijkste dingen aan veganist zijn!

Ideale locatie voor vegan lekkernijen

De Rotterdamse vestiging van de Vegan Junk Food Bar vind je aan de Schiedamse Vest 144. De ocatie is zorgvuldig uitgekozen, zo kun je na het genieten van je vegan burger heel makkelijk de Witte de Withstraat aflopen op zoek naar een van de gezellige etablisementen voor een verkoelend drankje. Mocht je nu al willen weten wat je na het shoppen mag verwachten, check dan hun website voor een indrukwekkende sfeerimpressie.

Ben jij weleens naar de Vegan Junk Food Bar geweest? We horen graag je ervaringen! Laat het ons weten in de reacties hieronder!