veganific-thedailygreen

Veganific: dating op niveau voor vega-minded singles!

Steeds maar opnieuw moeten gaan uitleggen aan je nieuwe date waarom je nou echt geen vlees of vleesproducten wilt eten wordt vervelend. Sinds kort hoeft dat dan ook niet meer en ga je gewoon je vega-vriendelijke date scoren op Veganific. De dating-app voor vega-singles is dit jaar gelanceerd en laat je zorgeloos kennismaken met vega-minded singles. Wil je dus als zelf bewuste single zoveel mogelijk carnivoren vermijden dat is deze dating-app dus helemaal voor jou.

Duidelijk voorzien in een behoefte onder vega-singles

Een aantal ondernemers (Michiel Mol, Jorn de Vries en Stefan Nuijten) ontdekten dat er nog geen echte Nederlandse dating-app voor vegetariërs en veganisten was en dus was het idee snel geboren. De hele ontstaansgeschiedenis van Veganific gaat terug tot het moment dat een kennis van een van de oprichters zag dat de combinatie van een vega-minded partner met een niet-vegetariër niet echt vrij was van spanningen. Jorn de Vries:

“Dit leidde tot onderlinge irritaties en uiteindelijk zelfs het einde van de relatie.”

Dating en een vega lifestyle

Het vinden van een relatie voor vegetariërs en veganisten kan een hele uitdaging zijn. Dat bleek uit onderzoek en niet uit een incidenteel geval. Veel veganisten en vegetariërs hadden namelijk dezelfde ervaring. Er was dus duidelijk behoefte aan een platform voor ontmoetingen met gelijkgestemden. Je raadt het al: Veganific was geboren.

veganific-app-thedailygreen

Lees ook: Dit zijn de 3 moeilijkste dingen aan veganist zijn!

Gratis proefperiode van drie maanden bij Veganific

Nu is het omzetten van een idee in een functioneel concept geen punt, maar hoe krijg je mensen nu zover om te kiezen voor Veganific? Simpel, de eerste drie maanden zijn gratis. Bevalt het, dan kun je kiezen voor een verlenging van je lidmaatschap met 1, 3 of 6 maanden. Voor die relatief lange proeftijd is met opzet gekozen zo legt Jorn de Vries uit:

“Hier is heel bewust voor gekozen omdat we hiermee de kwaliteit van de app waarborgen. Wanneer iemand niet oprecht vegan-minded is, zal hij of zij namelijk ook niet zo snel een betaald
lidmaatschap afsluiten.”

Heb jij ervaring met deze app? Of overweeg je een account aan te maken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!