vegfestnl-thedailygreen

Vegenement VegFestNL op 2 en 3 november 2019!

Nu de meeste mensen steeds meer en meer gaan beseffen wat de voordelen van een vegan lifestyle zijn, schieten de vegan evenementen uit de grond. Natuurlijk is niet elk evenement even interessant. Wat je in ieder geval niet mag missen is het inmiddels beroemde VegFestNL. Dit jaarlijkse vega evenement vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. Plaats van handeling is wederom het Beatrixgebouw bij de Jaarbeurs Utrecht en duurt twee dagen: 2 en 3 november.

Twee dagen feest voor de echte vegan(ist)

Het VegFestNL betekent twee dagen lang genieten van alle bekende en onbekende vegan producten. Een bruisende productmarkt wordt gecombineerd met een echte foodcourt. Hier kun je niet alleen de meest aantrekkelijke vegan creaties proeven, je ziet ook hoe het wordt gemaakt door de aanwezige vegan chefs.

VegFestNL

Naast het nodige creatieve deel, is er ook aandacht voor andere zaken die raakvlakken hebben met vegan. Zo zijn er tal van sprekers die je kunnen inspireren en informeren en is de hele aankleding van het evenement vegan proof. Verwacht dus zo min mogelijk plastic artikelen, 100% veganproducten en is alles, voor zover mogelijk, fairtrade en biologisch.

Openingstijden VegFestNL

De editie van 2019 vindt voor de laatste keer plaats in het Beatrix gebouw in de Jaarbeurs. Goede reden om er dit jaar wel bij te zijn, mocht je de editie van 2018 hebben gemist. Het podium in de hoofdzaal is in ieder geval gereserveerd voor de sprekers, die kun je dus haast niet missen. Op beide dagen is de ruimte voor het evenement voor de bezoekers toegankelijk vanaf 11.00 uur tot 19.00 uur.

Bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer

De Jaarbeurs in Utrecht is eenvoudig te bereiken met de auto en het OV. Kom je met de auto, dan is het vaak mogelijk om gebruik te maken van de parkeerfaciliteiten van de Jaarbeurs. Dit is niet gratis! Check voor de juiste prijzende website van de Jaarbeurs. Reis je met het openbaar vervoer, dan kun je vanaf het Centraal Station er naar toe lopen. Kies je voor de uitgang Hoog Catharijne, dan loop je er bijna recht op af.

Toegangsprijs: vijf euro per dag

De kosten voor het VegFestNL zijn net als de voorgaande editie aangenaam laag gehouden. Je betaalt per dag vijf euro. De toegangskaarten zijn aan de deur te koop en je kunt contant of per pin betalen. Het is niet mogelijk om kaarten in de voorverkoop te bestellen. Mocht je met je viervoeter af willen reizen naar de Jaarbeurs, houd er dan rekening mee dat deze niet naar binnen mogen. Zoek dus tijdig een geschikte oppas voor je huisdier.