vegan-food-festival-thedailygreen-2

Het eerste vegan festival van 2019 vindt in Rotterdam plaats!

Het zal je ongetwijfeld zijn opgevallen, de zon laat zich steeds vaker van zijn beste kant zien en het wordt warmer. Tijd om de tuinmeubels tevoorschijn te halen, de parasol binnen handbereik houden en heel voorzichtig te gaan denken aan de eerste dag dan je kunt genieten van heerlijke vega-burgers van de barbecue.

Het eerste vegan festival van 2019 in Rotterdam

Genieten is tijdens de eerste zomerse dagen van 2019 het credo en voor de echte liefhebber is het ook het signaal voor de start van het festivalseizoen. Dat komt voor de echte vegan goed uit, op 31 mei begint in Rotterdam namelijk het jaarlijkse MALS – Vegan Food & Music Festival. Vorig jaar werd dit festival voor het eerst georganiseerd onder de naam Vegan Food Festival en dat was een doorslaand succes. Dit jaar is de insteek hetzelfde en kunnen we dus lekker genieten van heerlijke vegan hapjes en dito snacks onder het genot van live muziek.

vegan-food-festival-thedailygreen

Lees ook: Dit zijn de 5 lekkerste vegan restaurants in de randstad!

MALS – Vegan Food & Music Festival

Het Wijkpark Oude Westen is het decor voor de tweede editie van het Rotterdamse vegan festival. Het MALS – Vegan Food & Music Festival zoals het officieel heet, duurt tot en met zondag 2 juni en is grootst opgezet. Zo kun je niet alleen genieten van geweldige muziek, maar kun je in totaal ruim 40 stands bezoeken. Hier kun je kennismaken met de creatieve koks die de inwendige mens verwennen. Je vindt er tal van keukens, van de bekende Aziatische keuken tot de bekend huis-tuin-en-keuken vegan maaltijden.

Toegang: vijf euro

Wijkpark Oude Westen vindt je vlakbij het Centraal Station. Toegangskaartjes kosten slechts vijf euro en de kaartverkoop start binnenkort.