gentleberg-vegan-thedailygreen
Via: Gentleberg

Nederlands merk ‘Gentleberg’ lanceert vegan schoen!

Gentleberg heeft een duidelijke missie. Men wil van de wereld een betere plek maken zonder het milieu de rekening te presenteren. Dat doen ze met uniek vormgegeven schoenen die gezien mogen worden. Wat Gutenberg betreft is het dus de letterlijke interpretatie van het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Het ultieme doel van Gentleberg is dus niet enkel het produceren van een milieuvriendelijk geproduceerde schoen, maar het groener maken van de schoenindustrie. De eerste stap is gezet: een 100 procent veganistische schoenenlijn.

De Derby schoen van Gentleberg: 100 procent veganistisch

De Derby-lijn van Gentleberg staat centraal in de gehele collectie. Het is een modieuze schoen voor de man die stijl en klasse waardeert. Zo is het eenvoudig te combineren met kleding voor een elke denkbare gelegenheid zoals een receptie, bruiloft of een sollicitatiegesprek. Het veganistische materiaal geeft de schoen daarnaast een unieke meerwaarde. Elk onderdeel van de schoen is gegarandeerd vrij van dierlijke producten.

gentleberg-vegan-schoenen-thedailygreen
Via: Gentleberg

Lees ook: De 4 wonderbaarlijke toepassingen van hennep!

De productie

Gentleberg-schoenen zijn ontwikkeld voor de echte man. De hele collectie is met de hand gemaakt en alle schoenen zijn volledig met de hand vervaardigd en gepolijst. Om ervoor te zorgen dat elk paar schoenen aan de hoge kwaliteitsnormen voldoet, ondergaan ze allemaal een volledige inspectie zodat je weet dat je Gentleberg-schoen voldoet aan je verwachtingen.

Crowdfunding

Om het merk de aandacht te geven die het verdiend heeft Gentleberg gekozen voor een unieke benadering voor de lancering van de veganistische schoen voor de modebewuste man. Via het crowdfundingplatform ‘kickstarter’ is het mogelijk om bij te dragen aan de realisatie van de veganistische schoen. Voor de snelle beslissers die het idee van een 100 procent veganistische schoenen willen ondersteunen is het mogelijk om de schoen met korting aan te schaffen. Je steunt daarmee een uniek project waarmee je ook laat zien dat een verantwoorde productie van je favoriete schoen belangrijk is.

gentleberg-vegan-schoenen-nederland-thedailygreen
Via: Gentleberg

Zo kun je jouw nieuwe schoenen al bestellen voor een bedrag van 109,50 euro. Koop je er meer, dan kun je ook profiteren van andere aanbiedingen waaronder een extra paar schoenveters. Bestel je de schoenen via Kickstarter dan worden ze begin september naar je verzonden en loop je er weer keurig bij.