Groen doen én besparen op telefonie in 2023? Dat doe je op deze manier!

Groen doen én besparen op telefonie in 2023? Dat doe je op deze manier!

Merk je inmiddels dat de prijzen omhoog zijn gegaan en dat je effectief minder te besteden hebt? Dat is erg vervelend, maar er zijn manieren om te besparen op je telefonie in 2023. En dat op een duurzame en groene manier. Hoe? Dat wordt uitgelegd in dit blog.

Een iPhone is altijd goed

Gaat je telefoon kapot in 2023 ,of heb je echt een nieuwe nodig omdat die oude niet meer vooruit te branden is? Ga dan niet automatisch voor het allernieuwste model van Apple. Ondanks dat dit waarschijnlijk erg verleidelijk is, is dit natuurlijk ook verreweg het duurste om te doen. Apple komt elk jaar met een nieuwe iPhone en de laatste jaren zijn de nieuwste modellen alleen op detailniveau verschillend van de voorgangers. Een iets betere camera (terwijl de oude ook prima was) en wellicht een iets krachtigere processor.

Wees geen dief van je eigen portemonnee en ga daarom voor een ouder modelletje wat in 2020 uitkwam, de iPhone 12. Omdat dit volgens échte techfreaks oud is, is het niet meer zo extreem populair en dat zie je terug in de prijs. En dat terwijl dit natuurlijk gewoon een betrouwbare en hypermoderne telefoon is. Apple wordt door de jaren heen ook steeds duurzamer, en met het kopen van een wat ouder product van hen stimuleer je dat ook.

Ga voor prepaid

Ga voor prepaid

Hoe vaak heb je tegenwoordig nog echt je belminuten of 4G of 5G nodig? Bij nooit toch, er is altijd wel ergens Wi-Fi en bellen kan tegenwoordig heel gemakkelijk via WhatsApp of op een andere online manier. Profiteer hier op een financiële manier van door prepaid internet af te nemen. Als er zich dan een keer een situatie voordoet waarbij je aan de kant van de weg staat met een lekke band, dan heb je altijd nog internet. En in het buitenland dan? Dit prepaid internet is in heel de EU te gebruiken! Op deze manier betaal je echt alleen voor datgene wat je gebruikt én doe je waarschijnlijk langer met je mobiele telefoon omdat je daarvoor geen nieuw abonnement hebt afgesloten. Een win-winsituatie.

Kortom, wil je in 2023 iets meer te besteden hebben maar wel op een duurzame manier? Ga dan niet voor het allernieuwste model van Apple, maar ga bijvoorbeeld voor de IPhone 12. En als je dat combineert met prepaid internet weet je zeker dat je goed zit!