fast-en-vegan-thedailygreen
Via: Fast & Vegan

Fast & Vegan: nieuwe vegan lunchroom in Den Haag!

Het leven kan soms raar lopen. Zij was ooit raadsheer en verdedigde haar cliënten voor de rechtbank, hij was ooit een bedreven hulpverlener in de jeugdzorg. Hun liefde voor goed, gezond en 100 procent veganistisch eten zorgde er echter voor dat hun loopbaan een totaal andere wending kreeg. Het bloed stroomt waar het niet kan gaan en dus was Lunchroom Fast & Vegan een feit.

Unieke lunchroom in Den Haag: Fast & Vegan

Op 27 april was het feest in het Zeeheldenkwartier.  Het was de dag dat Fast & Vegan haar deuren opende en er een frisse veganistische sfeer door de wijk ging. De lunchroom is 100 procent veganistisch, dus behalve veganistisch eten, ook veganistisch drinken. “Zelfs voor de melk in de koffie wordt hier geen uitzondering gemaakt”, aldus eigenaar Jurriaan de Bruijn.

Lees ook: Het eerste vegan festival van het jaar vindt in Rotterdam plaats!

Volledig plantaardig

Dat Fast & Vegan de zaken voortvarend aanpakt blijkt al direct bij de eerste kennismaking. Het is meer dan een doorsnee lunchroom. Zo kan de hongerige gast er in de ochtenduren ook terecht voor een heerlijk ontbijt om een goede start van de dag te garanderen. Men verzorgt behalve indrukwekkende lunchgerechten, ook de catering voor bedrijven. Voor de (zakelijke) lunch kan men dus ook terecht in het Zeeheldenkwartier. Alles wat je op de menukaart aantreft is volledig plantaardig en men werkt bij voorkeur met veel biologische producten die uit de streek afkomstig zijn.

Lees ook: Dit zijn de 5 lekkerste vegan restaurants in de randstad!

Iets nieuws

Eigenaren Jurriaan de Bruijn en Alexandra Stevens wilden graag het roer omgooien. Nadat beiden een succesvolle carrière op totaal verschillende gebieden achter de rug hadden besloten ze samen een nieuwe richting in te slaan. Een vegan lunchroom was altijd al een droom geweest en beiden hebben er alles aan gedaan om die droom uit te laten komen.

Alexandra Stevens:

“Met snelle, simpele gerechten willen wij laten zien dat veganistisch eten niet alleen gezond is, diervriendelijk en beter voor het milieu, maar vooral ook heel lekker! Wij serveren heerlijke vegan tosti’s, kroketten, smoothies en zelfgebakken taarten.”

Wat vind jij van dit initiatief? Laat het ons weten in de reacties hieronder!